Archiwum autora: admin

ALE TO SĄ FAKTY

Wzrasta liczba pracowników, którzy chcą mieć zakres obowiązków, pozwalający pogodzić pracę z życiem osobistym. I nic w tym dziwnego, dlatego pytam się, o co mają się zabijać?!  Bo stwierdzenie jaka praca – taka płaca, nie jest już zbyt odpowiednie. To … Czytaj dalej

Zaszufladkowano do kategorii Z NASZYCH STRON | Możliwość komentowania ALE TO SĄ FAKTY została wyłączona

ZAMKI Z PIASKU

Czy mile wspominamy lata 70 i 80 -te. To był okres mojego dzieciństwa. Ja pamiętam puste sklepy z  półkami, na których szeregiem stały butelki z octem. Aby dostać mleko lub świeże pieczywo, trzeba było wstać na otwarcie sklepu. Pamiętam kolejki … Czytaj dalej

Zaszufladkowano do kategorii Z NASZYCH STRON | Możliwość komentowania ZAMKI Z PIASKU została wyłączona

Infos Serwis nr 1/2019

Pierwsze w tym roku wydanie Infos Serwisu, poświęcone manipulacji i perswazji, czyli rozmowom w sprawie wydłużonego okresu rozliczeniowego. CZYTAJ INFOS SERWIS nr 1/2019

Zaszufladkowano do kategorii Z NASZYCH STRON | Możliwość komentowania Infos Serwis nr 1/2019 została wyłączona

ZEBRANIE W DNIU 17.01.2019

W dniu 17.01.2019 odbyło się kolejne zebranie Komisji Zakładowej. Zebranie miało dosyć burzliwy przebieg. Omawiano harmonogramy ze spotkania w dniu 11.01.2019. Poruszono kwestię zachowania drugiego związku i problemów z jego….. O CZYM DYSKUTOWANO? PRZECZYTAJ O TYM NA DRUGIEJ STRONIE.

Zaszufladkowano do kategorii INFORMACJE | Możliwość komentowania ZEBRANIE W DNIU 17.01.2019 została wyłączona

SPOTKANIE W DNIU 11.01.2019

DNIA 11.01 ODBYŁO SIĘ SPOTKANIE KTÓRE DOTYCZYĆ MIAŁO DWÓCH KWESTII. JEDNA TO SPRAWA NA KTÓREJ BARDZO ZALEŻY PRACODAWCY, CZYLI WYDŁUŻENIE OKRESU ROZLICZENIOWEGO, DRUGA TO USTALENIE HARMONOGRAMU PRAC NAD ZUZP I REGULAMINAMI. CZY DOSZŁO DO USTALEŃ? CZYTAJ NA DRUGIEJ STRONIE.

Zaszufladkowano do kategorii AKTUALNOŚCI | Możliwość komentowania SPOTKANIE W DNIU 11.01.2019 została wyłączona

Zebranie K.Z w dniu 10.01.2019

Odbyło się kolejne zebranie Komisji Zakładowej. Podczas zebrania przyjęto uchwałę o przyjęciu członka związku, rozpatrzono jedną zapomogę i jedno podanie w sprawie zwolnienia z płacenia składek. Komisja podczas spotkania przedyskutowała i przygotowała pismo…. JAKIE PISMA PRZYGOTOWANO, CZYTAJ NA DRUGIEJ STRONIE.

Zaszufladkowano do kategorii INFORMACJE | Możliwość komentowania Zebranie K.Z w dniu 10.01.2019 została wyłączona

ZBLIŻAJĄCE SIĘ SPOTKANIE

NA SPOTKANIU STRONY POWRÓCĄ DO TEMATU ZWIĄZANEGO Z ROZMOWAMI W SPRAWIE WYDŁUŻONEGO OKRESU ROZLICZENIOWEGO ( ZGODNIE Z OSTATNIM PROTOKOŁEM) I UŁOŻENIEM HARMONOGRAMU PRAC NAD ZUZP i REGULAMINEM PRACY. TERMIN SPOTKANIA 11.01.2019

Zaszufladkowano do kategorii AKTUALNOŚCI | Możliwość komentowania ZBLIŻAJĄCE SIĘ SPOTKANIE została wyłączona